Električna podna grijanja

Podno grijanje je najugodniji način zagrijavanje prostorije. Ugodno zagrijan pod polagano i ravnomjerno otpušta toplinu u prostor i stvara ugodnu temperaturu.

Može služiti kao pomoćno ili glavno grijanje ovisno o stupnju izoliranosti objekta.

Izvodimo dva sustava podnog grijanja:

Grijaća mrežica

Dizajnirana je za korištenje kod već postojećih podnih površina.Postavlja se direktno u fleksibilno ljepilo ili masu za niveliranje.Ovaj sustav grijanja pogodan je za prostorije koje se ne koriste cijelo vrijeme,uključujući kupaonice,radne sobe, igraonice itd..

Grijaći kabel

Posebno je dizajniran za betonske podne površine – estrih. Prostor između kablova određuje  kapacitet po m2. Prosječna instalirana snaga iznosi od 100W – 150W/m2. To omogućava da pri instalaciji koristite veći  (brže, više temperature) ili manji kapacitet (stalna ili niža temperatura). Akumuliraju toplinsku enrgiju zadržavajući je u betonskoj glazuri, što ih čini ekonomičnim.

Za upravljanje podnim grijanjem koristimo nekoliko vrsta termostata:

MAGNUM S-Control
jednostavan on/off  termostat s regulacijom temperature

MAGNUM X-treme Control
napredni digitalni termostat

MAGNUM Intelligent Control
klasični digitalni termostat sa funkcijom tjednog programiranja i izračunom potrošnje

MAGNUM Remote Control
bežični WiFi termostat, jednostavan za korištenje putem touch screen tipki na ekranu. Aplikacija za upravljanje putem mobitela dostupna  potpuno besplatna. Preuzimanje sa Google Play i Apple App store-a, LCD ekran u boji.