O nama

Elektroinstalacijski obrt „ Šuko” osnovan je 2002. godine u Splitu, sa sjedištem u Slatinama. Od tada uspješno djelujemo pružajući usluge izvođenja i održavanja svih vrsta elektroinstalacija:

  • Izvođenje elektroinstalacija jake i slabe struje
  • Gromobranske instalacije
  • Sustavi centralnog upravljanja i nadzora
  • Električna podna grijanja
  • Konzalting u elektrotehnici

Zahvaljujući dugogodišnjem predanom radu u izvođenju elektroinstalacija kao tvrtka možemo odgovoriti na zahtjevne potrebe tržišta jer raspolažemo svim potrebnim strojevima, alatima, tehničkom podrškom kako bi cijeli proces nastajanja investicije pratili od samog početka do njenog završetka. U svoja rješenja integriramo najnovije opcije  u skladu s razvojem struke kako bismo što kvalitetnije pružili najbolju uslugu..

Sve instalacije izvodimo prema važećim propisima uz pripadajuća mjerenja  i ispitivanja. Surađujemo s građevinskim i projektantskim tvrtkama koje nas prate u izgradnji, izradi projekata i projektne dokumentacije.

Tvrtka posjeduje licencu ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja  za izvođenje elektro-instalacija i instalacije komunikacija na svim skupinama građevina.

Misija / Vizija

Znanjem, dugogodišnjim iskustvom, želimo zadovoljiti potrebe i želje klijenata s visokokvalitetnim uslugama u elektrotehničkim instalacijama

Strategija

Postavljene ciljeve i viziju obrta ostvarujemo kvalitetom izvedenih radova, konkurentnom i cjelovitom ponudom te tehničkom podrškom i brzinom izvedbe.

Društveno odgovorno poslovanje:

Briga za zaposlenike, procesi upravljanja razvojem, projektnim rješenjima, upotreba kvalitetnih materijala i odnos prema kupcima, sastavni su dio poslovne politike i kulture obrta Šuko. Upravo u tome leži ključ povjerenja naših kupaca koji su naš obrt prepoznali kao obrt čije ime garantira pouzdanost i vrhunsku izvedbu svakog projekta.

1000+

Zadovoljnijih klijenata

200+

Odrađenih projekata

20+

Godina poslovanja